Novosti

2. Vatrogasna biciklijada

Dobrovoljno vatrogasno društvo Kešinci u suradnji sa UBR Pedala Kešinci, organizira 2. “Vatrogasnu biciklijadu”, koja će se održati u nedjelju, 09.05.2021. godine sa početkom u 10,00 sati ispred vatrogasnog doma. Naravno ukoliko to dozvole Covid-19 mjere.

Ruta biciklijade

Biciklijada je zamišljena na način da se rutom vožnje od 34 km povežu sva sela općine Semeljci, asfaltnim i poljskim putovima, normalnim režimom prometa, jednom prometnom trakom i to slijedećim redom:

  • KEŠINCI, SEMELJCI, KORITNA, u smjeru Šodolovaca;
  • poljskim putem do lovačke kuće LD Srndač Kešinci, te nadalje kroz šumu sve do lovačke kuće Tomin
    hrast (gdje je i prva okrjepa sudionika);
  • šumskim putem do ŽC-4148, koja nije asfaltirana, između mjesta Markušica i Mrzović – MRZOVIĆ
    (gdje je druga, kraća okrjepa sudionika);
  • MRZOVIĆ, VRBICA, KEŠINCI, do vatrogasnog doma gdje je i kraj biciklijade.

Po završetku biciklijade u šatoru ispred doma DVD-a Kešinci biti će organiziran ručak za sve sudionike, te nastavak druženja.

Sudjelovanje u biciklijadi

Kotizacija za biciklijadu iznosi 50 kuna po sudioniku, a u istu je uključen bon za ručak, bon za jedno piće i majica. Prvih 100 prijavljenih imati će osiguranu majicu, a trebali bi se što prije prijaviti, najkasnije do 30.04.2021. godine i reći veličinu zbog pravovremen narudžbe istih. Prijaviti se možete i nakon toga roka, ali ne garantiramo da će te dobiti majicu i to najkasnije do 05.05.2021. godine na slijedeće načine:


Napomena

Molimo sve zainteresirane za sudjelovanje da se na vrijeme prijave zbog kvalitetne organizacije, a posebno oni koji žele majicu. Djeca do 14 godina mogu sudjelovati u pratnji roditelja ili osobe starije od 18 godina kojima su povjereni, uz obvezno korištenje zaštitne kacige.
Za više informacija obratite se tajniku na gore navedeni broj mobitela.

Podijeli objavu: