Novosti

3. Pedalina biciklijada – obavijest

UBR Pedala Kešinci u nedjelju 27.08.2023. godine organizira 3. Pedalinu biciklijadu, koja će krenuti u 10,00 sati. ispred vatrogasnog doma u Kešincima.


Ruta vožnje od 58,1 km vozit će se u cijelosti cestom i to prvi dio kroz mjesta:
KEŠINCI – VRBICA – STARI MIKANOVCI – STRIZIVOJNA, gdje će biti kratka pauza za osvježenje, zatim PIŠKOREVCI – NOVI PERKOVCI – ĐAKOVAČKA OBILAZNICA – DRŽAVNA ERGELA LIPICANACA NA IVANDVORU, gdje će biti odmor i okrijepa za sve sudionike.
Nakon okrijepe i odmora vozi se drugi dio rutom: ĐAKOVAČKA OBILAZNICA – KUŠEVAC – VIŠKOVCI – FORKUŠEVCI – SEMELJCI – KEŠINCI, gdje će u sali mjesnog doma za sve sudionike biti pripremljen ručak i piće, te nastavak druženja.


Kolona sudionika biti će pod pratnjom policije, te su se svi dužni pridržavati propisa.


Na biciklijadi mogu sudjelovati svi koji su stariji od 16 godina, preporuča se nošenje zaštitne kacige, a potrebno je doći najkasnije do 9,30 sati.


Kotizacija za sudjelovanje iznosi 10,00 eura, a u istu je uključen ručak, jedno piće i majica, kao i okrijepa na vožnji, a plaća se na dan biciklijade u vremenu od 08,30 do 09,30 sati.


Za prijave i više informacija obratite se tajniku udruge na broj 098/9257-217.
Prijave također možete izvršiti i na mail ubrpedalakesinci@gmail.com, najkasnije do 15.08.2023. godine ako želite svoju veličinu majice, a prijaviti se možete i nakon toga sve do 23.08.223. godine, ali onda ne garantiramo točne veličine majica.

Podijeli objavu: